Cristiano Ronaldo viklet ind i ny problematisk sag

27/10/2022 11:14

|

Nicolai Busekist

Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Mest læste i dag

Den portugisiske stjerne er blevet viklet ind i en ny problematisk sag. Angiveligt har han nemlig fået penge under bordet.

Italienske Juventus har før været viklet ind i sager om fusk og snyd. Meget tyder dog på, at de ikke har lært det store af det.

Ifølge La Gazzetta Dello Sport ser det ud til, at en problematisk sag igen er under opsejling for den italienske fodboldklub.

Det er kommet frem, efter en gruppe efterforskere er begyndt at se nærmere på Juventus' økonomi.

I denne forbindelse er der blevet fundet hemmelige dokumenter, der efter sigende skulle bevise, at fodboldklubben har foretaget store udbetalinger under coronakrisen, herunder til Cristiano Ronaldo.

Det lyder, at der skulle være blevet udbetalt et beløb på i alt 150 millioner kroner til Ronaldo. Udbetalingen af dette beløb er dog blevet hemmeligholdt.

Flere spiller i Juventus gik med til at gå ned i løn, da coronakrisen skyllede ind over den italienske fodboldklub. Det medførte, at klubben fik lettere ved at få tingene til at hænge sammen.

Nu er der dog meget, der tyder på, at det hele ikke er foregået efter bogen. Der er nemlig blevet foretaget flere normale lønudbetalinger, selvom det ikke skulle have været gjort.

Mandag i denne uge kom det frem, at Juventus bliver kigget efter i sømmene. Og allerede fra start har efterforskerne angiveligt været på jagt efter papirer, der viser, at der har været indgået en ulovlig aftale mellem Juventus og Ronaldo.

Ifølge La Gazzetta Dello Sport skulle et sådant dokument nu være blevet fundet. Ydermere lyder det, at der er mistanke om, at den italienske storklub har snydt med økonomien i både 2019, 2020 og 2021.