Dani Alves anklaget for seksuelt overgreb

02/01/2023 07:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Visionhaus/Getty Images

Mest læste i dag

Fodboldstjernen Dani Alves er blevet anklaget for at stå bag et seksuelt overgreb, der skulle have fundet sted fredag.

Brasilianske Dani Alves, der ad to omgange har spillet i FC Barcelona, er blevet anklaget for at stå bag et seksuelt overgreb, der skulle være begået i Barcelona fredag.

Det skriver den spanske avis El Mundo.

Sagen er havnet hos det lokale politi i Catalonien, der går under navnet Mossos d'Esquadra. Her bliver sagen undersøgt, men den 39-årige stjerne er ikke blevet anholdt i sagen.

El Mundo skriver, at Alves er blevet anklaget af en kvinde, der har valgt at melde ham til politiet, fordi han angiveligt har rørt hende under hendes tøj, uden hendes accept.

Det siges at være foregået fredag aften på en natklub ved navn Sutton i Barcelona. Den brasilianske stjerne er angiveligt på ferie i den spanske storby.

Den 39-årige Dani Alves har ifølge El Mundo afvist, at der skulle være hold i de anklager, som kvinden er kommet med.

Den brasilianske stjerne har spillet i FC Barcelona ad to omgange. Han har derfor et meget nært forhold til den spanske by, hvor han har boet i mange år. Det formodes at være det, der ligger til grund til, at han har valgt at holde sin ferie der.

Hans første ophold i Barcelona varede fra 2008 frem til 2016. I 2022 vendte han retur, men han nåede kun at spille seks måneder i den catalanske klub.

Da han ikke fik forlænget sin kontrakt med den spanske storklub, måtte han fortsætte rejse et andet sted. Det har han valgt at gøre hos den mexicanske klub UNAM.