Dansk landsholdsstjerne deler lykkelig nyhed

22/04/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Visionhaus/Getty Images

Mest læste i dag

Den danske landsholdsprofil har lidt ekstra at smile over for tiden. Han har nemlig afsløret, at han venter barn.

Det er ikke blot på fodboldbanen, at Victor Nelsson har noget at glæde sig over. Det har han afsløret i et opslag på det sociale medie Instagram, hvor han løfter sløret for, at han skal være far.

Opslaget er både blevet delt af den danske Galatasaray-spiller og hans kæreste Sofie Christiansen. De har delt et billede af et par babysutsko, hvilket har fået lykønskninger på både dansk og tyrkisk til at vælte ind.

Blandt dem, der har ønsket parret tillykke, er Andreas Skov Olsen, som har spillet sammen med Nelsson i FC Nordsjælland, og nu også spiller sammen med ham på det danske landshold.

I fodboldmæssigt regi går det også rigtig pænt for Nelsson, der i dag spiller i Galatasaray, der holder til i den tyrkiske hovedstad Istanbul. Her har han stort set været en fast del af truppen, siden han blev hentet i 2021.

I løbet af det seneste års tid er han dog blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra den tyrkiske klub.

Blandt andet har det været på tale, at han kunne skifte til Sevilla i januars transfervindue i år. Det blev dog ikke til noget, hvorfor han fortsat er at finde i Tyrkiet, men det kan ændre sig til sommer, hvor han også rygtes væk.

Nelsson har også været fast inventar på landsholdet på det seneste. Han har med under VM i Qatar, og han blev også udtaget af Kasper Hjulmand, da der skulle spilles EM-kvalifikationskampe i foråret mod Finland og Kasakhstan.

Den danske forsvarer i aktion i begge kampe i foråret. I kampen mod Kasakhstan, der endte med et skuffende nederlag, var han på banen i alle minutter.