Danske fans kan vinde fornem pris

Af: Nicolai Busekist

|

23/11/2021 11:10

Mest læste i dag

De danske og finske fans er blevet nomineret til en fornem pris for deres hyldest af Christian Eriksen.

Det skabte overskrifter verden over, efter de finske tilskuere i Parken begyndte at råbe 'Christian', hvorefter de danske fans svarede med 'Eriksen', efter den danske stjerne kollapsede på banen under EM.

Den flotte gestus skabte ikke blot overskrifte i sommer. Den har også ført til, at de to nationers fans nu kan vinde en fornem pris.

Ifølge Ekstra Bladet er de nemlig blevet nomineret til The Best FIFA Fan Award, som er forbundet uddeler i forbindelse med en række andre priser, herunder prisen som årets bedste spiller.

"Mens EM-tilskuerne ventede på nyt om Christian Eriksens helbred, fandt fans fra begge hold sammen i en følelsesladet hyldest. Finske fans råbte 'Christian!', og danske tilhængere svarede med 'Eriksen!'," skriver FIFA ifølge Ekstra Bladet.

De danske og finske fans er ikke de eneste, der er nomineret til en The Best-pris for deres handlinger i forbindelse med Eriksens hjertestop. Det er også det danske landshold og dets lægestab.

Det er dog ikke blot de danske og finske fans, der har fået æren af at være nomineret til den flotte pris.

Det samme gør sig også gældende for både det danske landshold og dets lægestab. De er nemlig også nomineret til FIFA's pris for deres handlinger i forbindelse med Christian Eriksens hjertestop.

"Den danske lægestab og spillerne reagerede heroisk, efter Christian Eriksen kollapsede i deres EM-kamp og gav Eriksen hjertemassage, dannede en cirkel af holdkammerater for at skærme fra kameraer og trøstede Eriksens hustru, lyder det fra FIFA.