David Beckham afslører: Han er den bedste jeg nogensinde har spillet med

Af: Nicolai Busekist

|

11/06/2022 08:00

Mest læste i dag

Tidligere fodboldspiller David Beckham har nu løftet sløret for, hvem der er den bedste spiller, han nogensinde har spillet sammen med.

Den britiske fodboldlegende nåede at spille for en række af de største klubber i verden i løbet af sin karriere, der efter 21 år fik sin afslutning i 2013.

Han startede sin karriere i Manchester United, hvorefter han skiftede til Real Madrid, inden han spillede i både AC Milan, LA Galaxy og Paris Saint Germain.

Derudover var han også fast mand på det engelske landshold i mange år, og nåede derfor at spille 115 landskampe. Han var tilmed anfører for Englands landshold i en periode på seks år.

I løbet af hans karriere har han delt fodboldbanen med nogle af de bedste spillere i historien. Det omfatter bl.a. Kaka, Zinedine Zidane, Ronaldinho og Zlatan Ibrahimovic, som kun er få af de store navne, han har spillet sammen med.

I det seneste afsnit af Gary Nevilles The Overlap, blev Beckham spurgt af sin tidligere holdkammerat, om hvem der er den bedste spiller, han nogensinde har spillet sammen med.

"Den bedste spiller, jeg nogensinde har spillet med, bortset fra dig, er Zidane," lød det fra David Beckham.

Zinedine Zidane bliver anset som værende en af de bedste spillere i historien, og den franske legende spillede sammen med Beckham i tre år i Real Madrid. Han indstillede sin karriere et år før Beckham skiftede til LA Galaxy.