David Beckham kommer med hint om nye Manchester United-ejere

Af: Nicolai Busekist

|

08/10/2023 15:17

David Beckham er kommet med et stort hint om de nye ejere af Manchester United, som snart forventer at overtager klubben.

Mest læste i dag

Fodboldklubben Manchester United har været til salg i næsten et år. Glazer-familien, som er den nuværende ejer, forsøger at indkassere op mod 6 milliarder pund for salget. Hidtil er det dog ikke lykkedes dem at få den krævede pris for klubben.

Sheikh Jassim og Sir Jim Ratcliffe er de to frontløbere, og har begge afgivet bud på at købe den engelske storklub. Ingen af dem får dog mulighed for at kunne kalde sig ejer af De Røde Djævle, hvis Uniteds nuværende ejere beslutter sig for at droppe salget.

Ingen af dem er nemlig villige til at opfylde Glazers priskrav, men Sheikh Jassim fra Qatar håber på at kunne indgå en aftale med en pris på 5 milliarder pund. Ratcliffe har meddelt, at han i stedet er klar til at blive minoritetsinvestor.

Det betyder, at United-fans fortsat intet ved om klubbens fremtid. Og tingene er ikke ligefrem blevet bedre af det faktum, at de har fået en trist start på den nye sæson.

Erik ten Hag har allerede tabt seks kampe på tværs af alle turneringer og var tæt på at indkassere det syvende nederlag lørdag, indtil Scott McTominay scorede to sene mål mod Brentford.

Nu har klublegenden Beckham dog givet klubbens fans nogle gode nyheder ved at dele ud om sin viden om det potentielle salg.

Inter Miami-ejeren indrømmede, at han foretrækker helt at erstatte Glazer-familien, hvilket mange fans tolkede som opbakning til Sheikh Jassims fulde overtagelse.

Da han talte i forbindelse med F1-sprintløbet i Qatar lørdag, gav Beckham også et frækt smil, da han talte med Sky Sports' Martin Brundle.

"Vi er en af de, hvis ikke den største, klubber i verden. Vi ønsker stabilitet," sagde han.

"Vi har alle vores favoritter for, hvem vi føler skal drive klubben og passe klubben for at føre den tilbage, hvor den hører hjemme."

"I vores øjne – i fansenes øjne – er vi nummer et. Vi vil gerne være tilbage i toppen, og jeg tror på, at jeg kender de rigtige mennesker til at gøre det, så vi får se."