Drake taber stort væddemål efter Barcelona-nederlag

Af: Nicolai Busekist

|

17/10/2022 09:58

Mest læste i dag

Drakes berømte forbandelse slår til igen. Han satsede nemlig stort på, at Barcelona ville vinde El Clasico, men sådan gik det ikke.

Den 35-årige canadiske rapper er kendt for at indgå heftige væddemål. Blandt andet har han spillet store summer på diverse UFC-kampe.

Søndag besluttede han sig for at teste, om han heldet med sig indenfor fodbold. Det gjorde han, ved at satse intet mindre end 4,6 millioner kroner på Barcelona og Arsenal.

Der var dog ingen gevinst til den kendte rapper. Det ødelagde Barcelona nemlig for ham, efter at have tabt 3-1 til Real Madrid i El Clasico.

Tidligere på dagen havde rapperen delt et skærmbillede af hans kupon fra kasinoet Stake på Instagram.

"Denne morgen bliver sjov… #OVOBarca #COYG @stake," skrev han som tekst til billedet på det sociale medie.

Han havde satset på, at Arsenal ville vinder over Leeds, hvilket de gjorde. De kunne nemlig forlade stadion med en 1-0-sejr.

Til gengæld havde han ikke heldet med sig i den anden kamp. Han havde nemlig sat sine penge på, at Barcelona ville besejre Real Madrid. Udfaldet endte i stedet med at være det modsatte.

Mål fra Karim Benzema, Federico Valverde og Rodrygo medførte nemlig, at Los Blancos kunne sende Barcelona hjem uden point.

Tidligere har store stjerner som Conor McGregor, Serena Williams og Anthony Joshua tabt, efter at være blevet støtte af Drake. For nylig tabte han desuden 1,6 millioner kroner, efter at have satset på, at Charles Leclerc ville vinde det spanske Formel 1-grandprix.