Dybt tragisk: Tidligere landsholdsspiller død i ulykke

Af: Nicolai Busekist

|

11/01/2022 16:57

Mest læste i dag

Den tidligere landsholdsspiller afgik ved døden i en bilulykke på en motorvej tæt ved hovedstaden Ankara.

Den tidligere tyrkiske landsholdsspiller Ahmet Calik er død i en alder af 27 år. Han døde i en bilulykke på motorvejen. Ifølge Daily Star kørte han galt omkring kl. 09.00 tirsdag morgen, efter han mistede kontrollen over sin bil. 

Redningsfolk var hurtigt på stedet, men kunne ikke gøre andet end at vende bilen om på hjulene igen, og erklære Ahmet Calik død.

Ahmet Calik spillede frem til sin død for den tyrkiske klub Konyaspor, og også de har fået den triste nyhed om Caliks død. De har delt en hyldest til ham på Twitter, hvor de deler sorgen sammen med holdets fans: 

"Vi er dybt kede af tabet af Ahmet Çalık, som har vundet vores fans og vores bys kærlighed siden den første dag, han kom. Kondolerer til Ahmet Caliks familie."

Også den tyrkiske sportsminister har udtalt sig om tabet af Ahmet Calik: 

"Må Gud bevare afdøde Ahmet Çalık, som også spillede på vores landshold. Mine kondolencer går til hans familie, Konyaspor og hele fodboldsamfundet."

Ahmet Calik fik sit gennembrud på landsholdet, efter han med sin tidligere klub Galatasaray gjorde pæn figur i både den tyrkiske liga og i Europa League. 

Forsvarsspilleren kunne op til sin død bryste sig af otte landskampe, hvor han også nåede at score et mål. Han nåede at spille over 150 kampe i den tyrkiske liga.