Efter chokerende skifte: Nu bryder Neymar langt om længe tavsheden

16/08/2023 15:00

|

Emil Martesen

Foto: Robbie Jay Barratt/Getty Images

Mest læste i dag

Neymar bryder tavsheden efter det chokerende skifte.

Efter en bemærkelsesværdig tid i Paris Saint-Germain, hvor Neymar blev en af klubbens mest ikoniske spillere, har den brasilianske stjerne valgt at vinke farvel til den franske storklub og i stedet følge den nye 'trend' og drage til Saudi Arabien - nærmere bestemt Al-Hilal - hvor han fremover skal slå sine folder.

Neymars beslutning om at skifte til Al-Hilal kommer i kølvandet på flere andre fodboldmegastjerner, som Cristiano Ronaldo og Karim Benzema, der også har valgt at spille i Saudi-Arabien.

Neymar lagde heller ikke skjul på at han var glad for at have i hvad han beskrev som 'den bedste klub i Asien'.

Han benytter samtidig lejligheden til og understrege sort på hvidt, at han vil være med at til skrive sportshistorie:

"Jeg vil skrive sportshistorie, og den saudiarabiske liga har en enorm energi og spillere af høj kvalitet for tiden", siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Det skriver TV 2.

Men selvom hans skifte selv giver god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne, så er det blevet mødt med en blanding af overraskelse og forventning fra fans verden over.

Nogle lægger ikke fingre imellem, når de hudløst ærligt udtrykker, at de ser det som et skridt ned for Neymar.

Nogen andre er i en helt anden boldgade, hvor de mener, at det er en mulighed for ham at dominere i en ny liga og fortsætte med at vise sit talent på verdensplan.

Utvivlsomt er der i hvert fald lagt i kakkelovnen til en masse pres på den brasilianske stjernes skuldre for at levere resultater med en rapporteret transfer på omkring 670 millioner kroner.