Efter skadesproblemer: Nu er det slut for Viktor Fischer

Af: Nicolai Busekist

|

30/06/2023 07:56

Mest læste i dag

Viktor Fischer har indstillet sin karriere som professionel fodboldspiller. Det bekræfter hans klub Royal Antwerp.

I en alder af 29 år har Viktor Fischer indstillet sin aktier fodboldkarriere. Han stopper derfor med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser den belgiske klub Royal Antwerp på sin hjemmeside.

Fischer har været en del af klubben, siden han forlod FC København for to år siden. Senest har han dog spillet i svenske AIK Stockholm, som han har været udlejet til.

Nu er det dog helt slut, hvorfor lejeaftalen er blevet ophævet. Det samme er den kontrakt, som han havde med belgiske Antwerp.

Den 29-årige dansker spillede sin sidste kamp den 11. juni. Her fik han dog ikke specielt mange minutter på banen. Hans sidste kamp fra start blev spillet den 7. maj, hvor han startede på banen mod Malmö FF.

AIK's sportschef, Thomas Berntsen, har afsløret, at både Fischer og klubben var blevet enige om at ophæve lejeaftale før tid.

"Viktor har i sin tid i klubben bidraget på den bedste måde, som han kunne, men skader efter en lang karriere gør, at han ikke har kunnet deltage og bidrage på den måde, som vi alle har ønsket," siger han.

Fischer nåede også at tørne ud for det danske landshold, som han fik 21 kampe for. I disse kampe scorede han tre mål. Han deltog blandt andet i VM i Rusland, hvor han fik en halv time på banen i en gruppekamp mod Frankrig.

På klubplan har han spillet en del flere kampe. Her nåede det at blive til 120 kampe for FC København, hvor han i en periode var han en af de største profiler.

Desuden har han også været forbi både Ajax, Mainz og Middlesbrough. Inden han endte i udlandet, spillede han ungdomsfodbold i AGF og FC Midtjylland.