Efter suspendering: Nu taler Messi ud

Af: Nicolai Busekist

|

06/05/2023 07:58

Mest læste i dag

Lionel Messi har for alvor været i vælten på det seneste. Nu har den argentinske stjerne valgt at sige undskyld.

I løbet af de seneste dage har Lionel Messi trukket overskrifter i hele landet. Hidtil har han været stille, men nu har han besluttet sig for at tage bladet fra munden.

Det store kaos, der har omgivet den argentinske stjerne i de seneste dage, har været forårsaget af, at han efter søndagens nederlag til Lorient valgte at rejse til Saudi-Arabien.

Det ville normalt ikke være et problem, men det viste sig, at han ikke havde fået lov af klubben til at rejse.

Selvom han har været stille i de seneste dage, har han nu valgt at tale ud, hvilket han har gjort i en video, der er blevet delt på det sociale medie Twitter. I denne video siger han undskyld til både klubben og sine holdkammerater.

"Jeg troede, vi havde en fridag efter kampen, som vi plejer. Jeg havde planlagt turen, og jeg kunne ikke aflyse den," siger Lionel Messi i en video på Twitter.

"Jeg undskylder til mine holdkammerater, og jeg venter på, hvad klubben vil stille op med mig."

Det har fået store konsekvenser for Lionel Messi, at han valgte at rejse, da PSG har besluttet at suspendere ham i to uger. Det betyder også, at han ingen løn får i disse uger.

Det er blevet bekræftet af PSG-træner Christophe Galtier, at den argentinske stjerne er blevet suspenderet.

"Jeg blev informeret af bestyrelsen i starten af ugen om beslutningen om at suspendere Messi," lød det fra PSG-træner Christophe Galtier fredag ifølge Reuters.

Ikke nok med det, så siges det også at have været dråben, der har fået bægeret til at flyde over ift. hans forlængelse. Derfor tyder det på, at han forlader PSG, når hans kontrakt udløber til sommer.