Efter uro i PSG: Premier League-klub vil hente Lionel Messi

Af: Nicolai Busekist

|

08/05/2023 11:57

Mest læste i dag

Lionel Messi kan være på vej væk fra PSG, hvor han for tiden er suspenderet. Han kan ende med at skifte til Premier League, hvor der er interesse.

En signing, der kan ende med at få stor indflydelse for enhver klub, er at hente Lionel Messi. Og netop dette siges Chelsea at gøre sig tanker om at gøre.

Den argentinske stjerne ser ud til at være færdig i PSG til sommer. Han har været rygtet retur til FC Barcelona, men den spanske klub er hårdt ramt på økonomien, hvorfor det er meget usandsynligt, at det kommer til at ske.

Hvis Barcelona skal leve op til Financial Fair Play-reglerne i La Liga, er det et krav, at de til sommer formår at reducere deres lønudgifter med intet mindre end 180 mio. pund.

Messi er blevet suspenderet uden løn i PSG, som straf for, at han rejste til Saudi-Arabien, uden at have fået en accept fra den franske klub.

I den periode, hvor Roman Abramovich stod i spidsen for Chelsea, blev Messi sat i forbindelse med Chelsea flere gange, men et skifte blev aldrig en realitet.

Nu skriver mediet football.london, at der igen er interesse for at hente Messi til Stamford Bridge, da klubbens nye ejer, Todd Boehly, skulle være have interesse i at gøre dette.

Messi har aldrig fået muligheden for at bevise sit værd i Premier League, men det siges, at han var tæt på at skifte til London-klubben tilbage i 2014.

Sky Italy-journalist Gianluca Di Marzio har hævdet, at Messi var interesseret i et sådant skifte, efter et FaceTime-opkald med Jose Mourinho.

Dette blev der dog sat en stopper for, da hans far og agent, Jorge Messi, fandt ud af det. Derfor endte han med at blive i Barcelona, hvor han blev frem til sommeren 2021.

Chelsea ligger i skrivende stund på en 11. plads i Premier League, hvorfor det ikke kan udelukkes, at Boehly er klar til at bruge penge til sommer, for at få rettet op på dette.