Efter utallige spekulationer: Nu går Christian Eriksen-udtalelse verden rundt

Af: Emil Martesen

|

12/08/2023 11:00

Mest læste i dag

Udtalelsen går i skrivende stund hele verden rundt.

Den tidligere Manchester United-spiller, Paul Parker, har udtalt sig stærkt om Christian Eriksens situation i klubben, i kølvandet på tilgangen af den engelske landsholdsspiller Mason Mount.

Paul Parker, som tidligere har gjort god figur for United under Sir Alex Ferguson i 90’erne, mener, at den danske landsholdsprofil stadig er en af de bedste spillere i truppen, trods nogle udfordringer sidste sæson.

Paul Parker roser Christian Eriksens evner som playmaker og hans enestående vision på banen. Han lægger heller ikke skjul på, at mens mange har kritiseret Christian Eriksen for at falde i niveau, var det faktisk på grund af skader i forsvaret, som gjorde den danske stjerne usikker:

“Han er menneskelig, det er hvad han er, men folk skal slet ikke være bekymrede for ham”.

Samtidig er den tidligere Manchester United-profil kritisk over for Mason Mount, idet han udtaler, at han ikke er sikker på, hvad Mason Mounts bedste position er, og at han har meget at bevise efter nogle skuffende sæsoner i Chelsea.

Dog anerkender han, at begge spillere vil spille en vigtig rolle for United i den kommende sæson.

Paul Parker slutter med at sige, at Christian Eriksen er den ideelle spiller for enhver klub, der ønsker at dominere modstanderen, og at han stadig er en spiller af højeste kvalitet.