Efter voldsomme anklager: Så længe er Christian Eriksens holdkammerat suspenderet

Af: Emil Martesen

|

10/09/2023 15:03

Fodbold
Foto: Visionhaus/Getty Images
Foto: Visionhaus/Getty Images
Der er ikke meget at skrive hjem om.

Mest læste i dag

Manchester United har taget en alvorlig beslutning i lyset af de nylige anklager mod deres stjerne, Antony.

Klubben har valgt at suspendere spilleren, mens undersøgelserne omkring anklagerne for vold og misbrug fortsætter. Dette skridt kommer som en del af en bredere indsats for at beskytte alle involverede parter og anerkende den potentielle indvirkning, disse anklager kan have på ofrene for misbrug.

Men det stopper ikke her for den brasilianske højrekant.

Antony er nemlig også blevet fjernet fra det brasilianske landshold, mens han står ansigt til ansigt med alvorlige anklager, der er blevet fremsat af flere kvinder, herunder en ekskæreste.

Disse anklager omfatter påstande om partnervold og seksuelt pres.

Antony har dog ikke lagt skjul på, at han benægter alle anklagerne og udtrykker sin tillid til, at politiets efterforskning vil bevise hans uskyld.

Det skriver Ekstra Bladet.

Og selvom det ikke er første gang, at den engelske storklub Manchester United har måttet håndtere sådanne anklager, så er der ikke meget at skrive hjem om for klubben, der både døjer med uro på og udenfor banen.

Ikke desto mindre har klubben valgt at stå fast på deres holdning mod alle former for vold og misbrug, idet de understreger vigtigheden af at beskytte alle involverede i denne situation.

De fortæller i samme ombæring, at Antony er ude på ubestemt tid.