Efter voldtægtsanklager: Benjamin Mendy skriver kontrakt med ny klub

20/07/2023 05:47

|

Nicolai Busekist

Foto: Christopher Furlong/Getty Images

Mest læste i dag

Franske Benjamin Mendy er vendt retur til professionel fodbold, efter at være blevet frikendt for anklager om voldtægt.

Den franske forsvarsspiller har ikke spillet professionel fodbold siden 2021. Her blev han suspenderet af Manchester City, efter der blev fremsat anklager om voldtægt fra talrige piger.

I sidste måned blev han enig med Manchester City om at ophæve sin kontrakt. Dermed nåede han ikke at spille endnu en kamp for den engelske storklub.

I stedet har han valgt at flytte hjem til sit hjemland, hvor han har skrevet kontrakt med Ligue 1-klubben FC Lorient. Her har han fået en kontrakt, der løber frem til juni 2025.

"FC Lorient er glade for i dag at kunne meddele, at den franske venstreback Benjamin Mendy (29) har underskrevet en kontrakt for to sæsoner," lyder det i en pressemeddelelse fra den franske klub.

"Efter at have gennemført den gængse lægeundersøgelse, kommer Benjamin Mendy, verdensmester i 2018, firedobbelt vinder af Premier League med Manchester City og fransk mester i Ligue 1 med Monaco, for at forstærke Lorient-arbejdsstyrken til den nye sæson."

"Den Longjumeau-fødte spiller, der vil bære nummer 5 i Merlus, vil tage sine første skridt på Espace FCL i dag. Velkommen Benjamin!"

FC Lorients hjemmeside blev lagt ned, da nyheden om hans underskrift blev delt. Desuden er han allerede blevet fotograferet på deres træningsbaner, hvor han poserede med klubbens trøje.

Lorient har angiveligt arbejdet på at hente Mendy i den seneste måned. Ifølge Le Parisien var de meget opsatte på at hente den tidligere Monaco- og Marseille-forsvarer retur til det franske.

Den 29-årige forsvarer blev frikendt for anklager om voldtægt og voldtægtsforsøg ved Chester Crown Court i sidste uge.

Han smilede til kameraet få timer efter, at en jury havde frikendt ham for forsøg på voldtæg af en 29-årig kvinde. Angiveligt skulle det være sket, mens hun tog et brusebad i hans hus i oktober 2018.

Desuden blev han også frikendt for voldtægt af en 24-årig kvinde i sit soveværelse to år senere. At han ikke længere har de voldsomme anklager hængende over hovedet, fejrede han fredag med en bytur med sin venner, skriver The Sun.