Ekspert langer ud efter Manchester United for Ronaldo-beslutning

Af: Nicolai Busekist

|

03/05/2022 15:10

Mest læste i dag

Jamie Carragher har langet ud efter Manchester United for deres beslutning om Cristiano Ronaldo.

Den tidligere Liverpool-spiller mener nemlig, at det er en beslutning, som en 'lille klub' ville have truffet. Samtidig mener han, at det viser, hvad De Røde Djævle gør galt på transfermarkedet.

Og selvom Carragher ikke lægger skjul på, at Ronaldo præsterer, så mener han, at hans retur til klubben er bevis på, at United griber transfermarkedet helt forkert an.

"Manchester United er en af ​​verdens superklubber, og jeg ser bare på de andre i form af Real Madrid, Bayern München, Barcelona - dem, der har vundet Champions League," sagde Carragher ifølge Mirror.

"Hvad ville du gøre, hvis du var Ten Hag, når du har verdens største navn? Ville Liverpool bringe Luis Suarez tilbage? Det tror jeg ikke, de ville - selvom han ville score 20 mål."

"De (United, red.) burde hente Haaland. Man City henter ham, mens United har Ronaldo. Han er en legende og en af ​​de bedste målscorere nogensinde, men det fik mig næsten til at tænke på Man United som en lille klub."

"Det mindede mig om, at Rooney tog tilbage til Everton. Everton vidste, at de ikke ville vinde noget, når Rooney kom tilbage, men det gav alle fans et løft."