Engelsk storklub har fået Højlund-bud afvist

Af: Nicolai Busekist

|

02/07/2023 07:24

Mest læste i dag

Rasmus Højlund har længe været rygtet væk fra Atalanta i Serie A. Nu viser det sig, at den italienske klub ikke vil sælge ham for enhver pris.

I løbet af de seneste måneder har danske Rasmus Højlund været kædet sammen med flere forskellige klubber. Han har dog særligt været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United.

Og meget tyder på, at den engelske klub er klar til at hente ham til Premier League. Ifølge mediet Corriere dello Sport har Old Trafford-klubben afgivet et bud på den 20-årige angriber.

Skal de gøre sig forhåbninger om at hente ham denne sommer, bliver de dog nødt til at forsøge igen.

Det italienske medie skriver, at Atalanta har afvist buddet fra Manchester United. Efter sigende skulle der være tale om et bud på 35 millioner euro. Det svarer til 260 millioner kroner.

Ganske vist er Atalanta åbne for at sælge Højlund denne sommer. Men hvis det skal blive en realitet, kommer det til at koste United en del mere.

Angiveligt kræver Serie A-klubben mindst 45 millioner euro for at slippe ham i dette transfervindue. Er De Røde Djævle ikke villige til at betale dette, bliver han i Italien.

I denne sæson er det blevet til seks mål i lige så mange landskampe for Højlund. Det er især hans bedrifter for landsholdet, der har gjort, at han er landet på radaren i flere af Europas største kobber.

Dog har han også haft fin succes i Atalanta, da han i sin første sæson i klubben har bidraget med 16 mål i 42 kampe.

Ifølge Football Italia er det ikke kun i England, at de har et godt øje til ham. Der skulle også være stor interesse for ham i Juventus, som også vil gøre et forsøg på at hente ham.

Den Torino-baserede klub håber dog på, at de kan få Atalanta til at sænke prisen, ved at sende en spiller den anden vej. Football Italia angiver dog ikke, hvilken spiller, der skulle være tale om.