Er havnet i modvind: Fodboldlegende undskylder for joke

Af: Nicolai Busekist

|

10/10/2022 09:57

Mest læste i dag

Hvad der blot skulle have været en harmløs joke, endte med at sende fodboldlegenden ud i et stormvejr. Nu har han valgt at undskylde.

Den 44-årige Carles Puyol, der har tilbragt hele sin karriere i FC Barcelona, hvor han er en sand legende, har bragt sig selv i modvind.

Det gjorde han, da han valgte at svare på et tweet fra den tidligere spanske landsholdsmålmand Iker Casillas. Både Puyols og Casillas' opslag på Twitter er nu blevet slettet.

"Jeg håber, I vil respektere mig: Jeg er homoseksuel," lød det i et tweet fra Iker Casillas, der i en stor del af sin karriere var rival til Carles Puyol, da han spillede i Real Madrid.

Dette opslag blev dog slettet et par timer efter, men inden opslaget blev slettet, nåede Carles Puyol at svare på det, hvilket han gjorde med følgende: 'Det er tid til at fortælle vores historie, Iker'.

Dermed lagde han op til, at der skulle være en romance mellem ham og Iker Casillas. Det var en joke, men det er bestemt ikke alle, der mener, at det var en god én af slagsen.

Som følge af dette, har den 44-årige fodboldlegende været nødt til at dele et nyt opslag på det sociale medie, hvor han undskylder for sin kommentar.

"Undskyld for en klodset joke, der ikke var med dårlige intentioner, men som var helt malplaceret. Jeg forstår godt, det er følsomt og kan have såret. Al min respekt og støtte går til LGBTIQA+-fællesskabet," lyder det fra ham.