Erik ten Hag bekræfter langt om længe stor Rasmus Højlund nyhed

Af: Emil Martesen

|

16/09/2023 14:00

Fodbold
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nu bekræfter den hollandske cheftræner det langt om længe.

Mest læste i dag

I fodboldens verden er debuter på legendariske stadions som Old Trafford noget helt særligt.

Og netop det står den danske landsholdskomet inden længe ansigt til ansigt med.

For når Manchester United senere i dag - nærmere bestemt klokken 15.00 - tager hul på hjemmekampen mod Brighton, så bliver det med den unge angriber blandt de startende elleve.

Og med en karriere, der har taget ham fra FC København til Sturm Graz og videre til Atalanta, er Rasmus Højlund nu klar til at træde ind på den store scene:

"Han er meget spændt. Det er hans første kamp på Old Trafford, og han ser virkelig frem til det. Han glæder sig til at gå ind og blive modtaget af fansene", deler en forventningsfuld Erik ten Hag, Manchester Uniteds cheftræner, med klubbens hjemmeside.

Erik ten Hag lægger heller ikke skjul på, at han har store forventninger til den 20-årige dansker, som han mener bringer en frisk energi og dedikation til holdet:

"Han giver god stemning på holdet. Han bringer energi, og så er han meget dedikeret. Han vil virkelig gerne spille på det her hold og for denne klub, og så vil han også gerne score mål", tilføjer han.

Rasmus Højlund, der har haft en kometagtig karriere, ankom til Manchester United denne sommer med en rygskade, der forsinkede hans debut.

Men nu er han klar til at vise sit værd og bidrage til holdets succes:

"Som en stor fan af Manchester United fra han var helt lille, så bliver det fantastisk at komme ind på banen foran vores fans, og jeg er sikker på, at de vil stå bag ham og resten af holdet", siger Erik ten Hag med en tydelig tro på Rasmus Højlunds potentiale.

I en sæson, hvor Manchester United har haft en skuffende start med kun seks point efter fire spillerunder, er den danske landsholdsprofils debut en gylden mulighed for at bringe nyt liv og energi til holdet.