Tre Real Madrid-profiler blev anholdt: I centrum for stor skandale

16/09/2023 08:00

|

Emil Martesen

Der var ikke meget at skrive hjem om for de tre Real Madrid-profiler.

Mest læste i dag

I skyggen af triumfer og glansbilleder, står fodboldverdenen endnu en gang over for en skandale, der ryster dens fundament.

Denne gang er det unge spillere fra Real Madrids prestigefyldte fodboldakademi, der er kommet i søgelyset for en alvorlig forbrydelse, der har sendt chokbølger gennem nationen.

I en tid, hvor Spanien er midt i en ophedet debat om sexisme, fremhæver denne hændelse den mørke side af sporten, hvor unge kvinder bliver ofre for seksuel vold:

"Spredning af seksuelle billeder uden samtykke er også seksuel vold", understregede ligestillingsminister Irene Montero på det sociale netværk X, tidligere kendt som Twitter, i kølvandet på nyheden om anholdelserne.

Det skriver Firstpost.

Ifølge en talsmand for Guardia Civil-politiet blev de unge spillere, i alderen 21 og 22 år, anholdt på Real Madrids træningsanlæg efter en klage indgivet tidligere denne måned af en 16-årig piges mor fra De Kanariske Øer. Spillerne blev efterfølgende løsladt efter afhøring og gennemsøgning af deres mobiltelefoner.

Men det stopper ikke her.

Real Madrid-klubben har ikke været tavs i denne sag.

I en erklæring bekræftede klubben, at de er opmærksomme på, at en spiller fra Real Madrids andethold, Castilla, og tre spillere fra Real Madrid C, klubbens tredjehold:

"Har afgivet forklaringer til Guardia Civil i forbindelse med en klage over den påståede cirkulation af en privat video via WhatsApp".

Klubben tilføjede i samme ombæring:

"Når klubben har detaljeret kendskab til fakta, vil den tage de nødvendige foranstaltninger".

Denne sag kommer i kølvandet på en anden højprofileret skandale, der involverede den tidligere præsident for det spanske fodboldforbund, Luis Rubiales, hvis upassende opførsel over for World Cup-vinder Jenni Hermoso har ført til hans fratrædelse og en midlertidig suspension fra FIFA.