FC Barcelona fanget i Andreas Christensen-brøler

Af: Nicolai Busekist

|

11/04/2023 07:58

Mest læste i dag

FC Barcelona har gjort sig selv uheldigt bemærket, da de har delt en særlig hilsen til Andreas Christensen i anledning af hans fødselsdag.

I anledning af, at Andreas Christensen mandag fyldte 27 år, valgte den catalanske klub at dele en hilsen til den danske forsvarer.

I denne forbindelse valgte de at give den fuld skrue, men desværre gik det ikke helt som planlagt, da de fik placeret forkerte flag i deres opslag.

Tilsyneladende er der nemlig personer, der er ansvarlige for de sociale medier i Barcelona, som ikke er klar over, at Andreas Christensen er fra Danmark.

I opslaget er det nemlig ikke Dannebrog, der er blevet placeret i teksten. Derimod har de fundet plads til et norsk flag ved siden af den tekst, hvor de ønsker ham et tillykke med hans fødselsdag.

'Tillykke med fødselsdagen, Andreas,' har de skrevet som tekst til et billede, hvor den danske forsvarer springer ud af en kage, mens han holder to lys i hænderne.

Det kan virke en kende overraskende, at denne fejl er sket, da den danske forsvarer har gjort sig positivt bemærket, efter at være blevet hentet til klubben på en fri transfer sidste år.

Ikke nok med, at han har vist sig at være en vigtig spiller for Xavi og co., så har han også flere gange fået stor ros i den spanske presse.

Blandt andet har han fået stor ros af Mundo Deportivo og SPORT, og er blevet stemplet som en af de bedste signings, der er blevet lavet af Barcelona sidste år.

Alligevel ser det ud til, at han ikke helt har gjort et stort nok indtryk til, at dem, der har ansvaret for de sociale medier i klubben, er klar over, at han ikke er fra Norge, men derimod er fra Danmark.