FCK-profil langer ud efter Stig Tøfting

Af: Nicolai Busekist

|

29/11/2021 08:39

Mest læste i dag

Stig Tøfting har været ude med riven, og nu får han svar på sine udtalelser fra FCK-profilen Lukas Lerager.

I en klumme i Ekstra Bladet er Stig Tøfting kommet med voldsom kritik af FC København-træner Jess Thorup.

Her har han givet udtryk for, at FC København ikke leveret godt nok, og at projektet under den tidligere KRC Genk-træner virker 'ekstremt skrøbeligt'.

Ikke nok med det, så gik Stig Tøfting faktisk så langt at sige, at hvis FCK endte med at tabe til AaB, ville der være en risiko for, at Jess Thorup fik stukket en fyreseddel i hånden.

De udtalelser er dog ikke gået i god jord hos den københavnske klub. Det blev gjort klart af Lukas Lerager efter kampen mod AaB i Aalborg, som FCK endte med at vinde 3-1.

Efter kampen stillede han nemlig op til en snak med TV3, men han var ikke villig til at svare på spørgsmål. Derimod var han udelukkende interesseret i at give Tøfting igen. Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg synes, det er usagligt at han mener, at hvis vi taber, at så vil Jess skulle frygte for sit job. Det er helt latterligt, kom det," lød det ifølge Ekstra Bladet fra Lukas Lerager, da han udtalte sig efter kampen, inden han fortsatte:

"Han skal kigge med nogle ordentlige briller. Det er det eneste, jeg har at sige."

Herefter forsøgte TV3-reporter Jon Pagh at få Lukas Lerager til at svare på spørgsmål, men det var han ikke interesseret i. Efter at have udtalt sig om Tøfting, forlod han nemlig stedet.

Derefter blev der klippet til studiet, hvor vært Signe Vadgaard stod klar med en smilende Stig Tøfting. Han var nemlig glad for at høre en spiller bakke op om sin træner på denne måned.

Han slog dog fast, at der tidligere har været trænere, der har været til diskussion med det pointsnit, som Jess Thorup ville have leveret, hvis det var endt med et nederlag til AaB søndag aften.