Flere Premier League-klubber viser interesse for Neymar

Af: Nicolai Busekist

|

17/05/2023 09:57

Mest læste i dag

Neymar forventes at forlade Paris Saint-Germain til sommer, og et skifte til Premier League virker mest sandsynligt.

Brasilianske Neymar har tidligere indrømmet, at han beundrer både Chelsea, Liverpool, Arsenal og Manchester United. Til sommer han kan ende med at spille i en af disse klubber.

Ifølge SunSport skulle sidstnævnte være den mest seriøse kandidat. Det skyldes, at Sheikh Jassim bin Hamad al Thani er opsat på at hente ham, såfremt han vinder budrunden om den engelske klub.

Til sommer har Paris Saint-Germain planer om at sætte gang i en stor genopbygning af truppen. Dette forventes ikke, at den 31-årige Neymar vil være en del af dette.

Nu skriver spanske Mundo Deportivo, at der er stor interesse fra flere engelske klubber. Blandt andet skulle der være interesse fra de fire førnævnte klubber, mens også Newcastle.

Avisen skriver, at Neymar sandsynligvis kommer til at kunne vælge frit mellem klubberne. Det skulle dog være Manchester United, der har størst interesse i at hente brasilianeren. De Røde Djævle ønsker nemlig at styrke sin offensiv til sommer.

Et skifte til Old Trafford virker dog mest sandsynligt, hvis Sheikh Jassim overtager klubben. De øvrige kandidater til at købe klubben, har ikke samme interesse i den brasilianske stjerne.

Neymar er sandsynligvis ikke den eneste stjerne, der kommer til at forlade PSG til sommer. Der også en forventning om, at Messi søger nye græsgange, da hans kontrakt med klubben udløber efter denne sæson.

Fælles for alle klubber, der viser interesse for Neymar er, at de skal have finanserne i orden. Den 31-årige er blandt en af de bedst betalte spillere i verden.