Fodboldklubben Liverpool er sat til salg

Af: Nicolai Busekist

|

08/11/2022 07:56

Mest læste i dag

Er du altid ønsket at eje en fodboldklub? Nu har du muligheden. Fodboldklubben Liverpool er nemlig blevet sat til salg.

Liverpool-ejer Fenway Sports Group har angiveligt sat klubben til salg. Ejer John W Henry og bestyrelsesformand Tom Werner har besluttet, at det er det rette tidspunkt at sælge, efter at have ejet klubben i 12 år.

Derfor er de nu åbne for at tage imod bud på den engelske storklub, skriver mediet The Athletic.

Alle seriøse potentielle købere har naturligvis mulighed for at rette henvendelse til Fenway Sports Group, hvorefter de vil få en konkret salgsopstilling.

En række konsortier siges at have interesse i at købe Premier League-klubben, og FSG har desuden afsløret, at der også tidligere har været udvist interesse for at købe klubben.

I en udtalelse til The Athletic har FSG meddelt, at de er villige til at overveje bud, hvis de 'i Liverpools bedste interesse'.

Det lyder dog, at der fortsat er usikkerhed omkring, hvorvidt en handel vil blive en realitet. Dog siges det, at både Goldman Sachs og Morgan Stanley er blevet hyret til at hjælpe med processen.

"Der har været en række ændringer i ejerskabet og rygter om ændringer i ejerskabet af EPL-klubber, og derfor bliver vi uundgåeligt også regelmæssigt spurgt om Fenway Sports Groups ejerskab af Liverpool," lyder det i en meddelelse.

"FSG har regelmæssigt modtaget interesse fra tredjeparter, der ønsker at blive aktionærer i Liverpool. FSG har sagt, at under de rette betingelser, vil vi overveje nye aktionærer, hvis det er i den bedste interesse for Liverpool som klub."

"FSG er fortsat fuldt investeret i Liverpools succes - både på og udenfor banen."

Sidste år lød det, at FSG havde afvist et bud fra Mellemøsten på 25 milliarder kroner. Nu lyder det, at prisen kan ende på mere end 37 milliarder kroner.