Fodboldmålmand involveret i uhyggeligt trafikuheld

Af: Nicolai Busekist

|

22/03/2022 18:46

Mest læste i dag

Fodboldstjernen var på vej til træning med landsholdet, da han kørte sammen med en anden bil.

Cameroun og Ajax-målmand Andre Onana menes at være uskadt, efter at han var involveret i, hvad der så ud til at være et uhyggeligt biluheld, mens han var på vej til træning med landsholdet.

Onana var på vej for at møde sine holdkammerater i Cameroun, da uheldet indtraf. Onana rejste angiveligt fra Camerouns hovedstad Yaounde til landsholdets træningslejr i Douala tirsdag morgen, da hans bil blev alvorligt beskadiget.

Ifølge The Mirror menes det, at den 25-årige er i god behold, efter at videoer, der er uploadet til Twitter, ser ud til at vise Onana stå uden for bilen og tale med andre personer, der er involveret i uheldet. Der er ikke meldinger om tilskadekomne, selvom de involverede biler ikke er i god stand.

Uheldet vil næppe komme til at udelukke Onana fra Camerouns kommende VM-kvalifikationskamp mod Algeriet.

Det er vigtigt for Cameroun, da de er ude efter revanche, efter at være blevet slået ud af semifinalen i Africa Cup of Nations. Det skete i en straffesparkskonkurrence mod Egypten, selvom Onana stod godt i hele turneringen. 

Det vandt dog bronze ved turneringen efter endnu en straffesparkskonkurrence mod Burkina Faso, hvor Ajax-målmanden endnu engang viste hvorfor, han er førstemålmand.