Fodboldstjerne bekræfter: Det er slut

Af: Nicolai Busekist

|

16/05/2022 10:00

Mest læste i dag

Han har bekræftet, at han forlader sin nuværende klub efter denne sæson. Derfor kommer argentinske Paulo Dybala til at spille sin sidste kamp mandag.

Den 28-årige stjerne har kun kontrakt med Juventus frem til denne sommer, og har indstillet sig på, at han er klar til et klubskifte. Han har været kædet sammen med både Inter og flere Premier League-klubber.

Hans agent landede angiveligt til London i weekenden for at tale med Premier League-klubber om et skifte, hvor bl.a. Manchester United og Tottenham kigger på den offensive midtbanespiller.

Og nu har Dybala bekræftet, at hans sidste kamp for Juventus, bliver mandagens opgør mod Lazio i Serie A, skriver The Sun.

"Det er svært at finde de rigtige ord til at sige farvel til jer. Der er mange år og mange følelser involveret, alt sammen," skriver han på Twitter.

"Jeg troede, vi ville være sammen i flere år, men skæbnen bringer os på forskellige veje. Jeg vil aldrig glemme alt, hvad I fik mig til at opleve, hver kamp, ​​hvert mål."

"Med jer voksede jeg op, jeg lærte, jeg levede og jeg drømte. Det har været syv år med magi, 12 trofæer og 115 mål, som ingen vil tage fra os. Aldrig."

"Tak fordi I støttede mig i svære tider. Tak til dem, der har fulgt mig gennem årene: fra de første til de sidste, fra fansene til de mennesker, der arbejder i klubben - alle, trænere og holdkammerater, medarbejdere og ledere."

"At bære denne vigtige trøje sammen med anførerbindet har været en af de største stoltheder i mit liv, som jeg håber at vise til mine børn og børnebørn en dag."

"I morgen (i dag, red.) bliver min sidste kamp med denne trøje, det er svært at forestille sig, men det bliver vores sidste farvel. Det bliver ikke let, men jeg vil gå ind på banen med et smil og mit hoved højt, velvidende at jeg har givet alt for jer."