Fodboldstjerne tvang kæreste til stilhed: Kort efter tog hun sit eget liv

Af: Nicolai Busekist

|

26/10/2022 07:54

Mest læste i dag

Han tvang hende til at skrive under på en fortrolighedsaftale. Få uger efter tog hun sit eget liv.

Lyon-stjernen Jerome Boateng tvang sin ekskæreste til at skrive under på en fortrolighedsaftale. Det gjorde han, da parret gik fra hinanden.

Det skriver flere tyske medier, herunder Süddeutsche Zeitung.

Siden da er den tyske fodboldstjerne blevet anklaget for både fysisk, psykisk og endda økonomisk vold mod flere af sine ekskærester. Sidste år blev den 34-årige fodboldspiller dømt for fysisk at have overfaldet hende.

Og nu lyder det, at Boateng også tvang sin daværende kæreste, influencer Kasia Lenhardt, til at skrive under på en form for fortrolighedsaftale. Fordi hun havde skrevet under på denne aftale, turde hun ikke at sige noget til nogen.

Kun få uger efter, at hun efter sigende skrev under på den aftale, som fodboldspilleren tvang hende til at skrive under på, tog hun sit eget liv.

Inden da var parret gået hver til sit, og hun var blevet udsat for en lang række kritiske og hårde kommentarer på de sociale medier.

Aftalen som Kasia Lenhardt skrev under på, skal nu efterforskes af en anklager i München.

På trods af, at meget tyder på, at der er hold i historien om denne aftale, har Jerome Boatengs forsvarer ikke ønsket at kommentere andet end, at der er tale om 'spekulationer i medierne'.