Fodboldstjerner frygter det værste: Hyrer elitesoldater

Af: Nicolai Busekist

|

30/01/2022 21:09

Mest læste i dag

Fodboldstjernerne frygter det værste for deres familier, mens de er ude og spille fodbold. Derfor hyrer flere nu elitesoldater til at beskytte deres familie og bolig.

Flere og flere Premier League-stjerner oplever, at de bliver udsat for indbrud, mens de er væk for at spille fodbold. Det efterlader deres familier tilbage bange og paranoide. Derfor er der flere, der har valgt at hyre elitesoldater. 

Senest blev svenske Victor Lindelöf ifølge Daily Mail udsat for indbrud, mens han spillede mod Brentford. Hans kone og børn var hjemme, og blev nødt til at låse sig inde i et rum.

Og han er langt fra den første, der har haft uventet besøg. Og derfor er stor efterspørgsel på store hunde og elitesoldater til at vogte deres hjem: 

"Flere af spillerne henter trænede hunde, men i nogle tilfælde ønsker de en fysisk, menneskelig tilstedeværelse i huset, og derfor henvender de sig til en masse firmaer, der bruger fyre, der tidligere har været i specialstyrken," sagde en kilde til Daily Mail. 

Klubberne i Premier League gør også sit, for at beskytte sine spillere. De informere spillerne, om nye indbrud i det område de bor. De informerer yderligere, om metoder, der kan holde tyvene på afstand. 

Nye spillere bliver også hjulpet på vej af klubberne. De bliver informeret om situation, og får sikkerhedstjekket deres nye hjem inden de flytter ind.