For første gang siden skiftet har Lionel Messi brudt tavsheden: "Min afgang til Paris var ikke noget, jeg selv ville"

Af: Emil Martesen

|

18/08/2023 11:16

Mest læste i dag

Den argentinske troldmand har for første gang brudt tavsheden.

Der løb meget vand i åen for Lionel Messi efter det stod sort på hvidt, at hans PSG-eventyr sang på sidste vers.

For selvom den kreative dribler officielt sluttede sig til Inter – nærmere bestemt Inter Miami, hvor han fremover skal slå sine folder – så var han angiveligt både rygtet til Saudi-Arabien og den catalonske storklub FC Barcelona.

Og selvom Lionel Messis beslutning om at krydse Atlanten sendte chokbølger gennem fodboldverdenen, så har den 35-årige profil god grund til at klappe ekstra i hænderne, for den argentinske troldmand har nemlig fået intet mindre end en fantastisk start.

I et nyligt interview med lokale medier lægger den argentinske fodboldlegende ikke skjul på sine tanker om overgangen til Inter Miami og hvordan det adskiller sig markant fra hans tidligere skifte til PSG.

Lionel Messi, som havde tilbragt det meste af sit liv i Barcelona, beskriver sin afgang til Paris som en uventet og uønsket forandring:

"Min afgang til Paris var ikke noget, jeg selv ville. Jeg ville ikke forlade Barcelona", siger han.

Men i Miami har Messi oplevet en varm velkomst og en ny start, både på og uden for grønsværen.

Den argentinske stjerne taler med en mærkbar lettelse om sit nye liv i Florida. Han fremhæver den positive modtagelse fra fansene og den glæde, han og hans familie føler ved at bo i Miami:

"Jeg er meget glad for den beslutning, vi traf. Ikke bare for spillet, men for min familie, for hvordan vi lever til daglig", udtaler Lionel Messi.

Med en mulighed for at vinde sin første titel med Inter Miami i den kommende Leagues Cup-finale mod Nashville, ser Lionel Messi frem til at fortsætte sin succesfulde karriere i USA.

Han udtrykker sin spænding og håb om at bringe glæde til klubbens fans med en sejr.

Denne fortælling kaster lys over Lionel Messis personlige rejse gennem fodboldens verden, hvor han konstant søger efter glæde, passion og en dybere forbindelse med de steder, han kalder hjem.