Guardiola taler ud efter skuffende semifinalenederlag

Af: Nicolai Busekist

|

05/05/2022 08:34

Mest læste i dag

Onsdag aften led Manchester City, der ellers var foran med to mål, et skuffende nederlag til Real Madrid i semifinalen i Champions League.

Efter kampen udtalte City-træner Pep Guardiola sig til pressen. Her lagde han ikke skjul på, at han var skuffet, men samtidig slog han også fast, at sådan er fodbold bare nogle gange.

"Vi spillede ikke vores bedste, men det er normalt, at spillerne mærker presset i en semifinale. Fodbold er uforudsigeligt. Sådan er det. Vi er nødt til at acceptere det," lød det fra ham ifølge BT Sport.

Det så ellers ud til, at det engelske mandskab havde sikret sig en plads i finalen, da Riyad Mahrez sendte bolden i nettet med 17 minutter tilbage. Det gav dem nemlig en samlet føring på 5-3.

Til trods for en føring på to mål, lykkedes det for Rodrygo at sende kampen ud i forlænget spilletid, da han kort efter at være blevet skiftet ind scorede to mål på kun 88 sekunder.

I den forlængede spilletid var det Karim Benzema, der fik lukket og slukket for kampen, da han gjorde det til 3-1 på et straffespark, der endte med at sende Guardiola og co. ud af Champions League.

"Vi var tæt på, men i sidste ende kunne vi ikke nå finalen. Så simpelt er det," sagde Guardiola, og slog derefter fast, at han og spillerne har brug for tid til at bearbejde nederlaget:

"Nu har vi brug for tid til at bearbejde det her og vende tilbage til vores folk derhjemme."