Harry Kane afslører: Derfor valgte jeg Bayern München

14/08/2023 05:36

|

Nicolai Busekist

Foto: Visionhaus/Getty Images

Mest læste i dag

Harry Kane har løftet sløret for, hvorfor han valgte at forlade Tottenham til fordel for Bayern München.

I lang tid har der været stor tvivl om, hvorvidt Harry Kane ville blive i Tottenham. Ikke nok med, at der var tvivl om hans egen lyst til at forlade klubben, så var Tottenham heller ikke meget for at give slip på ham.

I sidste ende tog Kane et valg om at vinke farvel til Tottenham, hvor han har spillet i ti år. I stedet har han skrevet under på en aftale med Bayern München, hvor han har kontrakt frem til juni 2027.

Bayern München har haft den store pung fremme, for at hente Kane til klubben. I alt har det kostet dem 100 mio. euro, hvilket svarer til ca. 750 mio. kr.

Den 30-årige angriber er blevet hentet til klubben som en direkte afløser for polske Robert Lewandowski, der sidste år forlod den tyske klub til fordel for et skifte til FC Barcelona.

Og nu har den engelske stjerne løftet sløret for, hvad der fik ham til at træffe valget om at forlade Tottenham efter et årti. Her lægger han ikke skjul på, at det er hans jagt på titler, der har fået ham til at søge mod den tyske liga.

"Jeg har altid ønsket at udfordre mig selv på det højeste niveau. Jeg ønsker at spille i Champions League og konkurrere om titler hvert år," sagde han ifølge Fabrizio Romano.

"Det er derfor, jeg er kommet til FC Bayern. Det er en af de største klubber i verden, hvilket giver mig mulighed for at gøre det."

Kane er den mest scorende spiller i Spurs' historie, da han har bidraget med i alt 280 mål i de 435 kampe. Hertil har han også lagt op til 64 mål i sin tid i klubben.

Nu håber han på at kunne gøre kunsten efter i Bayern München. Og her håber han på, at han også kan hjælpe dem med at vinde titler, inden det er tid til at runde karrieren af.