Hollywood-stjerne har købt sig ind i Premier League-klub

Af: Nicolai Busekist

|

14/12/2022 09:56

Mest læste i dag

Den kendte skuespiller er blandt de nye ejere af Premier League-klubben Bournemouth.

Ganske vist bliver der ikke spillet fodbold i Premier League for tiden. At der ikke gør det, betyder dog ikke, at det hele står stille.

Det vidner nyhederne fra klubben Bournemouth om. Tirsdag har den engelske klub nemlig meldt ud, at nye ejere er kommet til.

Den engelske klub er blevet solgt af Maxim Demin, og er blevet overtaget af det såkaldte Black Knight Football Club, som den amerikanske forretningsmand Bill Foley står bag.

Det har Premier League-klubben oplyst på sin hjemmeside.

Det er dog ikke blot Bill Foley, der er blandt de nye ejere af klubben. Med sig har han nemlig Hollywood-stjernen Michael B. Jordan, som derfor også har skudt penge i en pulje, der er brugt til at finansiere købet. Det skriver Ekstra Bladet.

Den amerikanske skuespiller har i løbet af sin karriere haft roller i en lang række film. Han er dog især kendt for sin rolle i Black Panther og Creed-filmene.

I forbindelse med købet, er det også Bill Foley, der har overtaget rollen som bestyrelsesformand i klubben, hvorfor det må formodes, at han har i sinde at involvere sig i driften af klubben.

Foley har ikke blot kastet sin tid og penge over fodbold. Han er nemlig også ejer af ishockeyholdet Las Vegas Golden Knights, der spiller i NHL.

Salget af Bournemouth er noget, som de to danske spillere Philip Billing og Emiliano Marcondes sandsynligvis vil få at føle, da de er en del af truppen, der i skrivende stund befinder sig på en 14. plads i Premier League.