Inter Miami bekræfter: Her får Lionel Messi sin debut

Af: Nicolai Busekist

|

22/06/2023 07:13

Mest læste i dag

Lionel Messi har indgået en aftale med Inter Miami, men der går et stykke tid endnu, inden han får sin debut for det amerikanske hold. 

Fans i hele verden venter med stor spænding på at se Lionel Messi i aktion i MLS for første gang. Hvis man venter på dette, skal man dog indstille sig på at vente i et stykke tid endnu. 

Den argentinske stjerne skal nemlig først i aktion for Inter Miami for første gang den 21. juli. Derfor må fans af den 35-årige argentiner vente en lille måneds tid endnu, inden de kan opleve ham i aktion. 

Det er administrerende direktør og ejer, Jorge Mas, der har bekræftet dette overfor mediet Miami Herald. 

Hans første kamp for Inter Miami bliver dog ikke i MLS. Derimod bliver det i en kamp mod mexicanske Cruz Azul, som de skal møde i Leagues Cup. 

"At have verdens bedste spiller her er noget, der er vigtigt for vores liga og for fodboldens økosystem i USA," sagde Jorge Mas. 

"Lionel Messi kommer til dette land for at vinde pokaler og gøre en forskel. Jeg tror, det er op til mig selv og mine partnere i ligaen, de andre ejere, at nyde øjeblikket." 

Inden Lionel Messi bekræftede, at han havde skrevet under på en aftale med Inter Miami, var der stor tvivl om hans fremtid. 

I lang tid var der blandt andet rygter om, at han var på vej retur til FC Barcelona. Derudover var der også mange rygter om, at han kunne være på vej til Saudi-Arabien, da han herfra havde et særdeles lukrativt tilbud.