Jack Grealish lander lukrativ millionaftale

Af: Nicolai Busekist

|

07/03/2023 12:09

Mest læste i dag

Manchester City-stjernen Jack Grealish har ikke blot sikret sig en lukrativ kontrakt i den engelske klub. Også udenfor banen får han sin underskrift på indbringende kontrakter.

27-årige Jack Grealish er et af de største navne i engelsk fodbold, hvor han tørner ud for Manchester City. Og når man er det, så vil virksomheder betale kassen for at blive associeret med én.

Sådan forholder det sig også for Grealish, der mandag er blevet præsenteret som ny frontfigur for sportsmærket Puma.

Ofte kan sådanne kontrakter indbringe hæderlige millionbeløb, men for Grealish er der tale om den mest indbringende støvlekontrakt, der nogensinde er givet til en britisk spiller.

Det skriver den britiske avis Daily Mail.

Avisen skriver, at den engelske City-stjerne har sat sin krusedulle på et stykke papir, der kommer til at indbringe ham hele 10 millioner pund pr. sæson i de næste fem år.

Det svarer til omtrent 84 millioner kroner om året, hvorfor han i hele kontraktperioden med Puma kommer til at tjene i omegnen af 420 millioner kroner.

På trods af, at det er en meget indbringende aftale, han har sikret sig, er den dog slet ikke på niveau med den aftale, som Neymar, der også er i folden hos Puma, har fået.

Den seneste aftale, som den brasilianske stjerne indgik med Puma, sikrer ham nemlig intet mindre end 23 millioner pund om året. Det svarer til lidt over 190 millioner kroner pr. sæson.