José Mourinho idømt hård straf

Af: Nicolai Busekist

|

22/06/2023 06:06

Mest læste i dag

AS Roma-træner José Mourinho er blevet idømt en hård straf, efter at have kritiseret dommeren i Europa League-finalen mod Sevilla i slutningen af maj. 

José Mourinho slipper ikke for straf, efter at have kritiseret en dommer efter Europa League finalen den 31. maj. 

Den kontroversielle og meget udtalte Roma-træner er derimod blevet idømt en straf på fire karantænedage. Det betyder derfor, at det ikke har været helt uden konsekvenser at udtale sig, som han gjorde. 

Det er Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA), der er kommet frem til, at den portugisiske træner skal afsone fire dages karantæne. 

Det oplyser forbundet ifølge nyhedsbureauet AFP. 

Han er blandt andet blevet dømt for at have kaldt dommer Anthony Taylor for en 'fucking skændsel'. 

Mourinho var derfor langt fra tilfreds efter finalen, som Sevilla endte med at vinde efter en straffesparkskonkurrence. På et pressemøde efter kampen tøvede han ikke med at give udtryk for, at han var meget utilfreds. 

"Det var en intens, maskulin og levende kamp med en dommer, der virkede spansk. Det var gult, gult og gult hele tiden," sagde han efter kampen ifølge Ritzau. 

"Vi er vant til, at dommere har indflydelse på vores kampe, så det er ikke noget nyt. Men jeg havde ikke regnet med det i en europæisk finale." 

Roma har sikret sig en billet til Europa League i næste sæson, men de må klare sig uden Mourinho i de første fire kampe. Her bliver han nemlig nødt til at afsone den straf, som han har fået.