Jude Bellingham hædret med prestigefyldt pris

Af: Nicolai Busekist

|

18/11/2023 10:00

Jude Bellingham er blevet hædret med en prestigefyldt pris efter et forrygende år.

Mest læste i dag

Da det kom frem, at Jude Bellingham var klar til at forlade Borussia Dortmund denne sommer, blev han sat i forbindelse med en lang række klubber.

I sidste ende besluttede han sig for at tage imod et tilbud fra Real Madrid. Det har vist sig at være en god idé, da han er faldet rigtig godt til i den spanske klub.

Real Madrid er med garanti også rigtig glad for at have lokket ham til La Liga. Efter skiftet har han været i aktion i 14 kampe, hvori han har bidraget med 13 mål og tre oplæg.

Og nu kan han også bryste sig af at være blevet hædret med den prestigefyldte pris Golden Boy. Ikke nok med det, så vandt han den endda på meget overbevisende vis.

Den 20-årige midtbanespiller blev nemlig tildelt intet mindre end 485 point ud af 500 mulige. Det svarer til, at 97% af alle point er givet til Bellingham.

Det er naturligvis imponerende i sig selv, men det bliver kun mere imponerende af, at han faktisk har haft stor konkurrence. Blandt andet endte han med at vinde den flotte pris foran andre talenter som Bayern Münchens Jamal Musiala og Barcelonas Lamine Yamal. 

Rasmus Højlund var også nomineret til prisen, men ifølge Ekstra Bladet er hans placering ikke blevet offentliggjort endnu. Det sker derimod først den 4. december. Er man nysgerrig efter at vide, hvordan den danske angriber har klaret sig, må man derfor væbne sig med tålmodighed.

Prisen er før i tiden blevet vundet af flere andre store stjerner. Det omfatter blandt andet Lionel Messi og Wayne Rooney, men også PSG-stjerne Kylian Mbappé. Det er derfor en rigtig fin klub, som Bellingham nu har skrevet sig ind i.