Kan sætte transferrekord: Så meget kræver FCM for Isaksen

10/06/2023 06:42

|

Nicolai Busekist

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Mest læste i dag

FC Midtjylland er åbne for at sælge Gustav Isaksen til sommer, men det bliver ikke billigt at få fingrene i ham. 

I det seneste års tid har der været forlydender om, at Gustav Isaksen kan blive solgt denne sommer. Dette bliver ikke afvist af ledelsen i FC Midtjylland, men de har slået fast, at det ikke bliver billigt. 

Det blev slået fast af direktør Claus Steinlein forud for fredagens kamp mod Viborg, hvor der blev spillet om pladser i Europa. I samme ombæring sagde han også, at han forventer, at Isaksen vil blive solgt. 

"Hvis den rigtige pris kommer, har vi lovet Gustav det (et salg, red.). Tiden er også kommet til det, og han har vist, han er klar til det. Men det skal være til den rigtige pris," sagde han ifølge Ekstra Bladet

Han afslørede også, at der er interesse for den 22-årige stjerne fra ligaer i hele Europa. Der er endda også interesse for ham fra klubber i Premier League. 

Derfor mener Steinlein også, at det er realistisk at få en stor sum penge for Isaksen. Hvis de får det beløb, som de selv har sat næsen op efter, vil det være det største salg i klubbens historie. 

Ekstra Bladet skriver, at Steinlein mener, at det vil være realistisk for FC Midtjylland at sælge Steinlein for mere end 135 millioner kroner. 

"Det er klart, det er det, vi skal op i. Vi skal op på den rigtig gode side af de beløb, for han er så interessant. Så det håber jeg og forventer. Det er det beløb, vi skal have, ellers får Superligaen glæde af ham lidt endnu," sagde han. 

Det vil sige, at det ikke er en garanti, at han bliver solgt til sommer. Da der er stor interesse for ham, kan det dog slet ikke afvises, at en eller flere klubber er åbne for at betale dette beløb. 

Skulle det vise sig, at det ikke er tilfældet, kommer han til at fortsætte sin karriere i den midtjyske klub. De ønsker nemlig ikke at sælge ham til spotpris denne sommer.