Kasper Hjulmand deler god nyhed

Af: Nicolai Busekist

|

01/02/2023 07:52

Mest læste i dag

På det seneste har der været en del rygter om Kasper Hjulmands fremtid, men nu slår han fast, at han fortsætter som dansk landstræner.

Til trods for, at der har været spekuleret i, at Kasper Hjulmand kan være færdig som landstræner efter VM i Qatar, hvor de danske drenge ikke klare sig, som det var forventet af dem, er han ikke færdig som landstræner.

Det har han slået fast over for TV 2.

Hvad det vil sige er, at han vil gennemføre sin kontrakt med DBU, der løber frem til 2024. Derfor vil det også være ham, der står i spidsen for det danske mandskab under EM i Tyskland, men inden da skal de dog først kvalificere sig.

"Vi har fundet frem til nogle ting. En debriefing, som var god i forhold til ting, vi kunne have gjort anderledes, og ting vi kan gøre bedre næste gang. Og for at sætte to streger under, så er jeg topklar, og jeg glæder mig til den næste periode," sagde Kasper Hjulmand til TV 2.

Han har også gjort det klart, at både han og spillerne ser frem til at vise, at de stadig kan levere på højt plan, til trods for, at det har været en svær tid for ham, efter den store skuffelse, han blev udsat for under VM i Qatar.

Bl.a. har han udtalt sig om, at han blev ramt af stresssymptomer, og at han havde svært ved at kapere, at han som landstræner skal vente lang tid på, at den næste landskamp skal spilles, så han kan komme i gang igen.

TV 2 har også talt med Peter Møller, der er direktør for DBU, som gjorde det klart, at han aldrig har været i tvivl om, at Hjulmand ikke ville stoppe før tid, men i stedet ville fortsætte hele perioden ud som landstræner.

Hjulmand og co. får mulighed for at bevise, at de kan levere på et højere plan, end de gjorde i Qatar, når de d. 23. marts skal spille mod Finland i EM-kvalifikationen i Parken.