Kasper Hjulmand reagerer på Højlunds United–skifte

Af: Nicolai Busekist

|

05/08/2023 16:22

Mest læste i dag

​​Landstræner Kasper Hjulmand har udtalt sig om Rasmus Højlunds skifte fra Atalanta til Manchester United.

I en alder af 20 år har Rasmus Højlund taget et stort skridt fremad i sin karriere som fodboldspiller.

Lørdag blev den danske angriber nemlig officielt præsenteret som ny spiller i storklub Manchester United.

At han fremover skal boltre sig i den bedste engelske række, er til stor glæde for landstræner Kasper Hjulmand. Det har han ifølge DR udtalte til landsholdets Instagram-profil.

"Stort tillykke til Rasmus Højlund med et imponerende skifte til Manchester United, siger han til profilen, og fortsætter:

"Det er også vigtigt for Herrelandsholdet at have spillere i klubber på det allerøverste niveau, hvis vi skal kunne konkurrere med de største nationer."

Det er et skifte, der har været længe undervejs. Derfor har der også flere gange været spekuleret i, om skiftet rent faktisk ville blive en realitet.

Nu er der ikke længere tvivl om dette, da han blev præsenteret forud for Manchester Uniteds træningskamp mod RC Lens lørdag.

Den 20-årige danske stjerne har skrevet under på en lang kontrakt med Premier League-klubben. Det betyder, at de to parter har papir på hinanden helt frem til 2028.

Derudover er der også blevet indskrevet en option i kontrakten, der muliggør, at han kan forlænge med yderligere et år.

Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om, hvornår Højlund forventes at få sin debut for United. Det kan dog potentielt blive allerede i den første kamp i den kommende sæson.