Kasper Schmeichel blev buhet af egne fans

Af: Nicolai Busekist

|

24/10/2022 09:57

Mest læste i dag

Kasper Schmeichels situation i Nice er ikke blevet bedre på det seneste. Søndag aften blev han mødt af buhråb fra klubbens egne fans.

Danske Kasper Schmeichel blev buhet af sine egne fans forud for deres kamp mod Nantes i Ligue 1 søndag aften.

Den 35-årige danske målmand skiftede denne sommer fra Leicester til Nice, efter at have været i den engelske klub i mere end et årti.

Han har dog bestemt ikke fået den bedste start i det franske. Faktisk har de første par måneder nærmest været et mareridt for Schmeichel.

Men det blev dog taget til et helt nyt niveau, da hans navn blev læst op før deres hjemmekamp mod Nantes. Her blev han nemlig buhet af en mængde af klubbens egne fans. Det skriver The Sun.

Ikke nok med det, så lød der stor jublen, da andenmålmand Marcin Bulkas navn blev læst op.

Nice endte med at spille uafgjort, da resultatet lød på 1-1, da dommerens slutfløjt lød. Et mål scoret på straffespark fra den Arsenal-lejede Nicolas Pepe sikrede et enkelt point.

Til trods for, at hans præstationer ikke har været imponerende, har Schmeichel stået mellem stolperne i 10 ud af Nices 12 seneste Ligue 1-kampe.

Men tidligere på måneden bragte franske L'Equipe en historie om, at den danske målmand overvejer at forlade Nice allerede i januar.