Kastede flaske i hovedet på spiller: Slipper med bøde på 22 kroner

Af: Nicolai Busekist

|

24/11/2021 06:44

Mest læste i dag

Søndag kastede han en flaske i hovedet på Marseille-spiller Dimitri Payet. Nu har han fået en bøde på blot 22 kroner.

Søndag blev Marseille-spiller Dimitri Payet ramt i hovedet af en flaske, der blev kastet af en Lyon-fan.

Nu har den 32-årige Wilfried S., der stod bag flaskekastet, får sin straf i retten i Lyon. En del af hans straf er, at han skal betale en bøde på tre euro, hvilket svarer til 22 kroner.

Bøden er fordelt således, at han skal betale en euro til Payet, en til Olympique Marseille og en til den franske fodboldliga, LFP. Det skriver Ekstra Bladet.

I retten blev han informeret om, at han ville blive sendt i fængsel, hvis ikke han betalte bøden på tre euro.

Straffen indeholder dog ikke blot en bøde. Den 32-årige Lyon-fan er nemlig også blevet idømt stadionkarantæne i Frankrig i fem år. Dertil er han også blevet idømt seks måneders betinget fængsel.

Alligevel vil de fleste mene, at Wilfried S. slap billigt fra sin forseelse. Af samme grund var hans forsvarer også ganske tilfreds med, at det lykkedes at holde ham fra en tur bag tremmer.

Wilfried S. ramte Marseille-spilleren i hovedet med en flaske efter blot fire minutters spil af søndagens opgør mellem Lyon og Marseille.

Angrebet førte til, at kampen blev afbrudt, og den mangeårige Lyon-tilhænger blev i samme ombæring arresteret.

I retten undskyldte han, og hævdede, at det ikke var hans intention at ramme den 34-årige franske spiller med den flaske han kastede. Han forklarede dertil, at han er kommet på stadion i Lyon i 20 år.

"Jeg ved ikke, hvad der skete i mit hoved," sagde han og forklarede, at han blot ønskede at ryste Payet en smule ved at kaste flasken i retning af ham.

Videobilleder afslører dog, at Wilfried S. trak hætten godt op om ørerne, inden han kastede, og at en kammerat efterfølgende lykønskede ham for at have ramt plet.