Kevin De Bruyne bruger millionbeløb på gaver til holdkammerater

12/08/2023 09:34

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Kevin De Bruyne har overrasket sine holdkammerater med ekstravagante gaver forud for sæsonens første kamp.

Manchester City-kaptajn Kevin De Bruyne har valgt at overraske sine holdkammerater med helt særlige gaver.

Ifølge The Sun har han brugt intet mindre end 130.000 pund på at købe nye iPhones med covers lavet af platin, som han har foræret til sine holdkammerater. Dette svarer til lidt over 1,1 mio. kr.

Det britiske medie skriver, at alle 26 mand i truppen har fået en af de fornemme iPhones. De fik dem foræret forud for deres kamp mod Burnley på Turf Moor.

Hver iPhone har en værdi på 5.000 pund (ca. 43.000 kr.). De er blevet lavet iDesign Gold, som også før har lavet disse telefoner til fodboldstjerner.

Ikke nok med, at hver af 26 iPhone 14'er, der er givet til spillerne, er udstyret med et cover lavet af platin. På bagsiden er der også gjort plads til at indgravere både spillerens navn og klubbens logo.

Den 32-årige De Bruyne har dog ikke blot foræret en iPhone til sine holdkammerater. Han har også valgt at forære en af de dyre telefoner til træner Pep Guardiola.

"Det var et strejf af klasse af Kevin, som ønskede at vise sin påskønnelse af holdet," lød det fra en kilde til The Sun.

"Sidste sæson vandt klubben Premier League, Champions League og FA Cuppen. Han ville inspirere dem til at opnå den samme succes med et lille løft forud for Burnley-opgøret."

Den belgiske stjerne har også udtalt sig om den fornemme gave, som han har foræret til sine holdkammerater.

"Jeg har arbejdet med IDG i et par år, og jeg beundrer virkelig deres telefoner i begrænset oplag. De er som kunstværker," lød det fra ham.

Efter sigende er han blevet inspireret af Lionel Messi, der valgte at forære sine 35 holdkammerater på det argentinske landshold med iPhones i guld, som havde en værdi af 175.000 pund (ca. 1,5 mio. kr.).