Klub 'drømmer om' at hente Ronaldo - én ting står i vejen

Af: Nicolai Busekist

|

28/10/2022 09:59

Mest læste i dag

Klubbens træner indrømmer, at de 'drømmer om' at hente Cristiano Ronaldo. Desværre er det dog ikke muligt for dem.

Manchester United skulle være åbne for at lade Cristiano Ronaldo forlade klubben. Det er dog begrænset, hvor mange bejlere, han har i Europa.

En af de klubber, der har vist interesse, er hans tidligere klub, Sporting Lisbon. De har dog ikke mulighed for at hente ham, da de ikke har råd til hans løn.

Der har været flere meldinger om, at Ronaldo er åben for et skifte. Ligeledes har flere medier rapporteret, at United-træner Ten Hag ikke vil stå i vejen for dette.

Mandag bragte SunSport en historie om, at Napoli overvejer at hente ham. Andre medier har dog efterfølgende skrevet, at den italienske klub ikke er interesseret i den 37-årige portugiser.

Nu lyder det dog, at Sporting også har et godt øje til ham. Her spillede han, indtil han i 2003 skiftede til Manchester United første gang.

Sporting håber, at de kan overbevise ham om at tage en tørn mere i klubben, men det bliver ikke nemt. Han tjener nemlig cirka tre millioner kroner om ugen, hvilket Sporting ikke har råd til at betale.

Det ændrer dog ikke på, at de 'drømmer om' at hente ham retur, lyder det fra Sporting-træner Amorim.

"Jeg ved det ikke. Ronaldo er en topspiller - en Manchester United-spiller," siger han, og fortsætter:

"Alle i Sporting drømmer om, at Cristiano vender retur, så det vil jeg ikke tale om. Han er en Manchester United-spiller - en topspiller. Og det vil han være i et par måneder."

"Jeg vil svare på samme måde, som mange til de journalister i Portugal, der stiller mig det spørgsmål: Han er en Manchester United-spiller."

"Alle i Sporting drømmer om Cristianos tilbagevenden, men vi har ikke pengene til at betale hans løn. Jeg tror, ​​han er glad i Manchester, men han spiller ikke, så det er problemet."