Klublegende langer ud: United kommer ikke til at vinde trofæer

21/06/2022 08:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Mest læste i dag

Klublegenden mener ikke, at Manchester United kommer til at vinde trofæer under Erik ten Hag i den kommende sæson.

Louis Saha, der skiftede fra Fulham til Manchester United tilbage i 2004, havde stor succes under Sir Alex Ferguson.

Han spillede en rolle i, at De Røde Djævle vandt to Premier League-titler samt en Liga Cup, før han afsluttede sin tid i den engelske klub ved at løfte Champions League-trofæet.

Siden Ferguson forlod posten som træner, er det dog ikke godt gået for Manchester United, der ikke har vundet en eneste ligatitel siden da. De håber dog, at Erik ten Hag kan ændre på dette.

Til trods for, at Louis Saha mener, at det er et skridt fremad, at man har hentet Erik ten Hag, tror han dog ikke, at det er noget, der vil føre trofæer med sig i den kommende sæson.

"Skulle de genvinde en Champions League-plads i næste sæson, ville det være et skridt fremad, men jeg vil ikke forvente, at de ville vinde nogen trofæer," lyder det fra Louis Saha ifølge The Sun.

"Det gik fremad med Ole Gunnar Solskjær. Fansene så også en vis forbedring med Ralf Rangnick, men der har været situationer, som har været svære for enhver manager at håndtere."

"Erik ten Hags ankomst er et skridt fremad. Der er en masse forbedringer, der skal ske med infrastrukturen, og Man United har brug for, at den respekt, som klubben fortjener, bliver genetableret."