Kylian Mbappé bekræfter: Var i dialog med PL-klub

Af: Nicolai Busekist

|

25/05/2022 08:00

Mest læste i dag

Kylian Mbappé har forlænget med PSG, men inden sin kontraktforlængelse var han også i dialog med Premier League-klubben Liverpool.

Den franske angribers beslutning har været længe ventet. I weekenden meldte han dog ud, at han havde skrevet under på en ny kontrakt med PSG.

Den 23-årige stjernes forlængelse med Paris-klubben udløste raseri i Real Madrid, der havde en klar forventning om, at han ville slutte sig til dem denne sommer.

Men Mbappé bekræftede i weekenden, at han bliver i den franske hovedstad, og har efterfølgende afsløret, Real Madrid ikke var den eneste klub, han overvejede at slutte sig til.

"Det var ikke kun Real Madrid og PSG - jeg var i forhandlinger om at slutte mig til Jürgen Klopp i Liverpool," sagde han til TeletFoot ifølge The Sun.

I et andet interview med The Telegraph, forklarede han, at han var i dialog med Liverpool, fordi hans mor er stor fan af klubben.

"Jeg talte med Liverpool, fordi det er min mors yndlingsklub. Min mor elsker Liverpool. Jeg ved ikke hvorfor, du bliver nødt til at spørge hende," sagde han til The Telegraph.

"Det er en god klub, og vi mødte dem for fem år siden. Da jeg var i Monaco mødte jeg dem. Det er en stor klub."

Liverpool-træner Jürgen Klopp udtalte sig også for nylig om, hvorvidt han og Liverpool var interesserede i at hente Mbappé.

"Selvfølgelig havde vi interesse for ham. Vi er ikke blinde," lød det fra den tyske træner.