Kylian Mbappé klar til at droppe hele næste sæson

Af: Nicolai Busekist

|

23/07/2023 07:10

Mest læste i dag

Kylian Mbappé og Paris Saint-Germain er bestemt ikke lige så gode venner, som de har været før i tiden.

Paris Saint-Germain har gjort det klart for Kylian Mbappé, at han enten skal forlænge sin kontrakt eller acceptere at blive solgt.

Ingen af delene har han været interesse i, og det har forværret deres relation. Blandt andet har det medført, at han ikke er blevet inkluderet i truppen til sæsonopstarten i Japan.

I denne forbindelse har Paris-klubben understreget, at ingen er vigtigere end klubben. Derfor ønsker de kun at medtage spillere, der viser interesse og engagement i klubben.

Selvom det sandsynligvis har været formålet, har det ikke afskrækket Mbappé for at følge sin plan. Han forventer derfor fortsat at lade sin kontrakt udløbe, så han næste år kan forlade klubben på en fri transfer.

Hvis det skulle vise sig at blive nødvendigt, er han ifølge Sky Sports villig til at sidde på bænken i hele næste sæson. Potentielt kan han derfor have spillet sin sidste kamp for den franske storklub.

Beslutter han sig for at gøre dette, er der intet, som PSG kan stille op. Da han er villig til at give afkald på hele sæsonen, har han lagt pres på klubben, som fortsat er indstillet på at sælge ham denne sommer.

Derfor kan det ende med, at de må betale ham både løn og bonus, selvom han skal sidde på bænken. Ikke nok med det, så kan han forlade klubben ganske gratis næste år.

PSG skulle desuden været meget utilfredse med Mbappé, da de mener, at han allerede har indgået en aftale med Real Madrid. Dermed skifter han gratis til La Liga-klubben næste sommer, hvilket bliver betragtet som 'et stort forræderi'.

Årsagen til, at ledelsen i den franske storklub er rasende over dette er, at Mbappé tidligere har lovet ikke at forlade klubben gratis.

Dette har resulteret i, at hovedstadsklubben har sat Mbappé til salg. Derfor er de åbne for at modtage bud på den 24-årige stjerne, hvilket de angiveligt har modtaget fra Al-Hilal i Saudi-Arabien.

Selvom han ikke er blevet udtaget til deres træningslejr i Japan, er Mbappé blevet bedt om at møde ind til træning. Her skal han træne med andre spillere, der ikke er en del af klubbens planer for næste sæson. Det omfatter bl.a. Georginio Wijnaldum og Julian Draxler.