Landholdsstjerne testet positiv for coronavirus

Af: Nicolai Busekist

|

26/11/2021 19:29

Mest læste i dag

Fodboldverdenen er ramt af coronavirus for tiden, og nu har det også ramt den danske landsholdsstjerne Yussuf Poulsen.

Landsholdsspiller Yussuf Poulsen er blevet smittet med coronavirus. Det bekræfter hans klub, tyske RB Leipzig, ifølge mediet Kicker. Det skriver B.T.

Det er dog ikke kun Yussuf Poulsen, der er blevet smittet. Flere spillere i truppen i den tyske klub er nemlig blevet smittet med coronavirus.

Foruden den 27-årige danske landsholdsspiller, er hans holdkammerat Willi Orban også smittet. Det samme er gældende for anfører Peter Gulacsi samt cheftræner Jesse Marsch.

Ikke nok med det, så er både Mohamed Simakan og målmandstræner Frederik Gößling også blevet smittet. Og det er ikke kun førsteholdet, der er ramt, da U19-spiller Hugo Novoa også er testet positiv.

Det er en sket situation for RB Leipzig, at de er hårdt ramt af coronavirus, da de skal i aktion igen søndag. Her skal de spille mod Bayer Leverkusen.

Dog døjede Yussuf Poulsen i forvejen med en skade i læggen. Denne skade pådrog han sig for to uger siden, da Danmark spillede mod Færøerne.

Skaden har holdt den danske landsholdsspiller ude, siden han pådrog sig den. Derfor lå det heller ikke i kortene, at han skulle spille på søndag.

At der er tale om så stor smittespredning i truppen, er naturligvis noget, der skaber bekymring, da det kan ende med at få store konsekvenser for klubben.