Landsholdsstjerne klar med millioner til Lars Høgh-behandling

Af: Nicolai Busekist

|

22/11/2021 15:21

Mest læste i dag

En dag dukkede en meget speciel besked op på Lars Høghs telefon. Beskeden kom fra landsholdsspiller Simon Kjær.

For tre år siden fik Lars Høgh konstateret kræft i bugspytkirtlen. I dag er sygdommen så fremskreden, at lægerne har forklaret ham, at han sandsynligvis kun har få måneder tilbage at leve i.

I løbet af de tre år, hvor OB-legenden har kæmpet med sygdommen, har han været udsat for både op- og nedture. Én ting er dog sikkert, og det er, at han fra dag ét har fået massiv opbakning.

Det er også noget, der er gældende fra spillerne på det danske landshold, hvor Lars Høgh i mange år har været målmandstræner.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

At landsholdet er klar til at hjælpe ham på enhver tænkelig måde, fik den 62-årige Lars Høgh for alvor at føle, da han en dag modtog en besked fra holdets anfører, Simon Kjær.

Hvad der stod i denne SMS, løfter Lars Høgh sløret for i sin nye selvbiografi 'Der er antal på alt', skriver B.T.

"Hvis der er et eller andet, man kan gøre i USA eller et andet sted, så betaler vi. Ligegyldigt om det koster tre eller fem millioner. Du skal ikke tænke på noget som helst. Hvis der er noget, der kan gøre dig rask, så betaler vi," skrev Simon Kjær i SMS'en.

Lars Høgh er udelukkende blevet behandlet for sin kræftsygdom i det danske sygehusvæsen, og i starten reagerede han godt på kemobehandlingen.

Desværre er OB-legenden nået til et stadie, hvor hans krop ikke længere kan tåle denne kemobehandling.