Linjedommer slog Liverpool-stjerne i ansigtet: Nu har det fået konsekvenser

Af: Nicolai Busekist

|

11/04/2023 09:58

Mest læste i dag

Linjedommer Constantine Hatzidakis er blevet anklaget for at have slået Liverpool-stjernen Andy Robertson i ansigtet. Dette har nu fået konsekvenser for ham.

Den engelske linjedommer Constantine Hatzidakis skal ikke gøre sig forhåbninger om at dømme en fodboldkamp i nærmeste fremtid.

Kort tid efter kampen mellem Liverpool og Arsenal i Premier League, der blev spillet søndag, gik en video viralt af Hatzidakis, der ser ud til at give Andrew Robertson en albue i hovedet.

Dette har nu fået konsekvenser for ham, da det har ført til, at han nu er blevet suspenderet.

Hvad det betyder er, at han ikke kan få lov til at dømme en kamp, før sagen er blevet undersøgt til bunds. Det har dommerforbundet oplyst ifølge det britiske medie Liverpool Echo.

"PGMOL vil ikke udpege Constantine Hatzidakis til kampe i nogen turnering, mens FA efterforsker episoden, der involverede linjedommeren og Liverpool-forsvareren Andrew Robertson på Anfield," lyder det fra dommerforbundet.

Den voldsomme episode, der er endt med at sprede sig som en steppebrand på de sociale medier, udspillede sig efter første halvleg af kampen.

I de videoer, der er gået viralt, ser det ud til, at Robertson siger noget til Hatzidakis, hvilket får ham til at lave en hurtig bevægelse, som rammer den 29-årige stjerne i hovedet.

Det fik ham til at brokke sig til dommer Paul Tierney, hvilket han dog ikke fik andet, end et gult kort ud af at gøre.

Allerede under kampen blev det meldt ud af dommerforbundet PGMOL, at Hatzidakis' ageren vil blive undersøgt til bunds af dem.