Lionel Messi afslører: Derfor valgte jeg ikke Barca

08/06/2023 06:11

|

Nicolai Busekist

Foto: Ibrahim Ezzat/Anadolu Agency via Getty Images

Mest læste i dag

Lionel Messi har fundet sig en ny arbejdsgiver. Og på trods af mange rygter, er det ikke FC Barcelona. 

I de seneste måneder har der været en lang række rygter om Lionel Messis fremtid. Der har blandt andet være rygter om, at han kunne være på vej til Saudi-Arabien. 

Hertil har det også været rygtet, at han var i dialog med FC Barcelona om at vende tilbage. Meget tyder på, at der rent faktisk har været dialog mellem dem, men det har ikke ført til en aftale. 

I stedet er den 35-årige argentiner på over Atlanten. Han kommer nemlig til at fortsætte sin karriere i MLS-klubben Inter Miami, efter at have tilbragt de sidste to år i Paris Saint-Germain. 

Nyheden afslørede Lionel Messi selv i et interview med Mundo Deportivo, som blev udgivet onsdag aften. 

"Jeg har taget min beslutning, og jeg tager til Miami. Aftalen er stadig ikke 100 procent lukket. Der mangler et par ting, men vi fortsætter ned ad stien. Hvis det ikke kunne blive Barcelona, ønskede jeg at forlade Europa," siger han i interviewet. 

Det kunne derfor tyde på, at han havde et ønske om at vende tilbage til Barcelona. På trods af dette, er det endt med ikke at blive en realitet – og det er der især én grund til. 

I interviewet med Mundo Deportivo fortæller han, at han ville sikre, at han ikke havnede i en økonomisk kattepine i Barcelona. Det var nemlig, hvad der medførte, at han måtte skifte til Paris i første omgang. 

Det har derfor været en af de primære årsager til, at han ikke vender retur til Barcelona i den kommende sæson.